Terug naar Blog

Gratis Muziek Festival in Den Haag: Parkpop 2019

parkpop

Op 30 Juni van 13:00 tot 21:00 uur is het weer zo ver! Net als ieder jaar presenteert Parkpop op de laatste zondag van juni een groot aantal nationale en internationale artiesten in het Haagse Zuiderpark.

 

Programma 2019

Voor dit jaar staan onder andere llse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Waylon, Walk off the Earth, Jett Rebel, Kovacs en Maan op het programma. Verder zijn er ook acts te zien die op het punt van doorbreken staan. Denk aan artiesten als Callkoen, 54 GANG, Machine Makes Man, The Mighty Breaks, Supersonic Blues, Ava Nova, Mamihlapinatapai, Orange Grove en F1rstman. De volledige line-up kan je bekijken op parkpopthehague.nl/programma

 

Parkpop Weekend

Sinds 2018 duurt het Parkpop festival niet maar een dag, maar een heel weekend! Op vrijdag 28 juni 2019 kan je naar Parkpop Downtown in het centrum. Dit is de kick-off van het weekend waar je gratis en voor niets kan genieten van vele acts van uiteenlopende genres. Vervolgens kan je op zaterdag 29 juni naar Parkpop Saturday night. Tijdens dit betaalde evenement kan je ook veel grote namen uit binnen- en buitenland zien.

 

Bereikbaarheid Parkpop

Je kan het beste met het openbaar vervoer naar het Zuiderpark komen. Vanaf Station Hollands Spoor en Centraal Station (halte Schedeldoekshaven) rijden tram 16 (richting Wateringen) en 9 (richting Vrederust) naar het Zuiderpark. Vanaf Station HS is het ook mogelijk bus 26 te nemen. Verder rijden er tijdens Parkpop rijden extra lange treinen op verschillende trajecten. Bekijk de NS app of 9292 voor meer informatie.

 

Als je toch besluit met de auto te komen kan je het beste vanaf de A13, A12 en A4 de afslag Den Haag Zuidwest/Hoek van Holland nemen. Er zijn publieksingangen aan het Veluweplein, de Melis Stokelaan, de Loevesteinlaan en de Vreeswijkstraat.