Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Rondleidingen door Den Haag

Ga met ons mee op een van onze tours!

Rondleidingen in Den Haag

Ontdek meer over Den Haag en wat er te doen is met een van onze rondleidingen. Bekijk verschillende highlights van de stad zoals Het Binnenhof of De Hofvijver of ga juist van de gebaande paden af. Beleef de stad van binnenuit en ontdek hoe en waar een local zich beweegt en het leven ervaart. Op de fiets voel je je in no time thuis de stad. De rondleidingen van seeTheHague zijn toegankelijk, informatief en ontspannen. Lekker op de fiets of lopend en met een ervaren gids!

Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie over de rondleidingen naar keuze of lees eerst op deze pagina meer informatie over rondleidingen in Den Haag in het algemeen. Zowel voor de nieuwkomer als voor de gevorderde Den Haag-bezoeker biedt seeTheHague de geschikte rondleiding!

Unieke ervaring: Den Haag met ervaren gids. Het is zowel mogelijk om de rondleiding per fiets als te voet te doen. De rondleidingen worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Spaans en is altijd goed te volgen. Fietsen met gids van seeTheHague is een ideale manier van sightseeing.


Fietsen door Den Haag

seeTheHague biedt de leukste fietstours in Den Haag. Tijdens deze rondleidingen in Den Haag nemen meertalige gidsen je met veel plezier mee in het verhaal achter de stad. Bespaar tijd en haal het maximale uit je stedentrip! In 2,5 uur zie, hoor en ervaar je alles aan de hand van een local.

Lijkt jouw dit interessant? Bekijk dan zeker even onze Den Haag Highlight Fietstour! Wil je liever je eigen route te kiezen en zelf het tempo bepalen? Dan is misschien onze Den Haag Highlight Privé Fietstour meer wat voor jou!


Wandelen door Den Haag

Binnenkort op citytrip naar Den Haag? Wandelend door de smalle steegjes en over fraaie historische pleintjes kom je met gids van seeTheHague alles over Den Haag te weten. Geïnteresseerd in de geschiedenis en cultuur van Den Haag? Boek dan nu onze wandeltour in Den Haag met seeTheHague.

Op deze manier leer je de wijken in het historische stadsdeel goed kennen. Tijdens deze rondleiding wordt er bij alles wat Den Haag op toeristisch, cultureel en historisch vlak te bieden heeft letterlijk en figuurlijk even stil gestaan. Heb je nog vragen over een bepaalde tour, neem dan contact op voor meer informatie!