Rondleidingen door Den Haag

Ga met ons mee op een van onze tours!

Rondleidingen in Den Haag

Ontdek meer over Den Haag met een van onze rondleidingen van een professionele gids. Bekijk de Highlights of ga juist van de gebaande paden af. Beleef de stad van binnenuit en ontdek hoe en waar een local zich beweegt en het leven ervaart. Op de fiets voel je je in no time thuis de stad. De rondleidingen in Den Haag van seeTheHague zijn toegankelijk, informatief en ontspannen. Lekker op de fiets of lopend en met een ervaren gids!

Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie over de rondleidingen naar keuze of lees eerst op deze pagina meer informatie over rondleindingen in Den Haag in het algemeen. Zowel voor de nieuwkomer als voor de gevorderde Den Haag-bezoeker biedt seeTheHague de geschikte rondleiding!

Unieke ervaring: Den Haag met ervaren gids. Het is zowel mogelijk om de rondleiding per fiets als te voet te doen. De rondleidigen worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Spaans en is altijd goed te volgen. Fietsen met gids van seeTheHague is een ideale manier van sightseeing.


Rondleidingen in Den Haag: Fietsen door Den Haag

seeTheHague biedt de leukste fietstours in Den Haag. In deze rondleidingen in Den haag nemen meertalige gidsen je met veel plezier mee in het verhaal achter de stad. Bespaar tijd en haal het maximale uit je stedentrip! In 2.5 uur zie, hoor en ervaar je alles aan de hand van een local.

Lijkt jouw dit interessant? Bekijk dan de Den Haag Highlight Fietstour! Gesteld op vrijheid om je eigen route te kiezen en tempo te bepalen? Dan is misschien de Den Haag Highlight Privé Fietstour meer wat voor jou!


Rondleidingen in Den Haag: Wandeltour door Den Haag

Binnenkort op citytrip naar Den Haag? Wandelend door de smalle steegjes en over fraaie historische pleintjes kom je met gids van seeTheHague alles over Den Haag te weten. Geïnteresseerd in de geschiedenis en cultuur van Den Haag? Boek dan nu een wandeltour in Den Haag met seeTheHague.

Op deze manier leer je de wijken in het historische stadsdeel goed kennen. Tijdens deze rondleiding in Den Haag wordt bij alles wat Den Haag op toeristisch, cultureel en historisch vlak te bieden heeft letterlijk en figuurlijk even stil gestaan. Ga naar onze Den Haag Highlight Privé Wandeltour pagina voor meer informatie.