Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • meest populair!

Den Haag Highlight Fietstour

Snelle details

Volwassenen
25,00
Kinderen
19,50
Kinderen in fietsstoeltje
Gratis

Den Haag Highlight Fietstour

Fietsen in Den Haag met een gids is een van de leukste manieren om de stad te ontdekken. Den Haag is een stad die vol staat met bezienswaardigheden: cultuur en historie komen samen. Naast dat het onze politieke hoofdstad is, is het ook een enorm gezellige stad. Ideaal voor een dagje uit in Nederland. Tijdens onze fietstocht in Den Haag kom je op plekken waar je te voet niet zou komen en van een gids hoor je ook nog eens alle leuke weetjes. Een van de leukste manieren om deze regentenstad te ontdekken is tijdens onze Den Haag Highlight Fietstour.


Fietsen in Den Haag

Is het eigenlijk wel een stad? Wat gebeurde er ook alweer met de gebroeders de Witt? En wat is het verschil tussen Hagenaars en Hagenezen? Deze en veel meer vragen worden beantwoord tijdens de Den Haag Highlight Fietstour. Onze enthousiaste gidsen laten je niet alleen kennis maken met de stad; je wordt overladen met tips voor de rest van je verblijf. Vanaf onze comfortabele fietsen krijg je een mooie indruk van wat Den Haag te bieden heeft.


Dit ga je zien tijdens onze Den Haag Fietstour:

Met onze tour fiets je o.a. langs deze highlights:

Met een ervaren gids ontdek je de leukste bezienswaardigheden van Den Haag. Tijdens onze fietstocht in Den Haag kom je over prachtige pleinen en de leukste hofjes. De tourguide zal met enthousiasme het verhaal van de stad vertellen. Geschiedenis, spannende verhalen en leuke anekdotes komen aan bod. Onze fietstour langs de highlights is de ideale manier om Den Haag te leren kennen!


Boek onze Fietstour in Den Haag met gids

Zowel de begin- als de eindpunten van de Den Haag Highlight Fietstour zijn vanaf Gedempte Sloot 17. Privé tours kunnen tegen een meerprijs starten vanaf een locatie naar keuze. De rondleidingen worden van vrijdag tot en met zondag aangeboden.

Krijg een mooie indruk van wat Den Haag te bieden heeft vanuit de zadels van onze comfortabele fietsen! Boek vandaag online jouw fietstour! Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op 070 – 221 27 01.