Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Den Haag Highlight Privé Wandeltour

Snelle details

100

Den Haag privé wandeltour

Wil jij tijdens je dagje of weekendje Den Haag de stad leren kennen zoals wij dat doen? De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is. Onze gidsen komen jullie graag op het station of bij je hotel ophalen en laten in 2 uur alle mooie plekjes in het centrum en omgeving zien.


Wandeltour in Den Haag met een groep

Er is geen betere manier om Den Haag te ontdekken dan in het gezelschap van onze lokale en enthousiaste gidsen. Tijdens onze wandeltour in Den haag, laten we je de hoogtepunten zien en geven je geweldige verhalen over onze stad. Bekijk de meest interessante en unieke bezienswaardigheden van Rotterdam en ontdek de interessante geschiedenis. Je kan onze privé wandeltour in Den Haag boeken van 1 persoon tot 200 personen: ook leuk dus om met een bedrijfsuitje, een schoolreisje of een vriendengroep te doen! Wij zullen onze wandeltour in Den Haag aanpassen aan de behoften van jouw groep.


Dit kan je zien tijdens onze Den Haag Wandeltour:

Met onze tour kan je wandelen langs deze highlights:

Onze wandeltour door Den Haag neemt je mee langs alle bekende en minder bekende highlights.  In een rustig tempo lopen wij door de binnenstad en kan je genieten van al de geschiedenis dat stad te brengen heeft. Uiteraard geef jij zelf het tempo aan en kunnen we ook rustig ergens stoppen om een kopje koffie te drinken.  Na de Den Haag privé wandeltour heb je een goed en compleet beeld van de stad! Daarnaast is er tijdens de wandeling ruimte en tijd voor foto’s.


Direct online je wandeltour in Den Haag boeken

De Nederlandse gids neemt je in 2 uur mee door het historische centrum langs de bekende en minder bekende plekjes. Boek nu je wandeltour in Den Haag! Reserveer om zeker te zijn van een plekje. Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op 070-2212701.

Naast wandeltours in DenHaag, bieden wij ook fietstours aan in Den Haag. Kijk hiervoor op onze Den Haag Highlight Privé Fietstour pagina.